Getuigenissen

Getuigenissen

Na het verhaal te horen van iemand dat Formostar gedaan had en er vlug resultaat mee had, heb ik dit ook geprobeerd. En inderdaad het is enorm ontspannend en je voelt je fit na iedere beurt. Daar bovenop verlies je 1200 caloriën per beurt en dat geeft je de nodige motivatie!

De steun van Daisy is fantastisch en ze helpt je erbij om je eten aan te passen en dat voelt zeer goed aan. Het is een aanrader voor iedereen die wat extra kilootjes minder wil zonder dat je je lichaam hiervoor moet belasten. Aangezien ik een slechte rug heb en geen sport kan beoefenen is dit een bijzondere aanbieding.

Daisy bedankt voor al je goede zorgen! Want dit mag zeker gezegd worden! Berlinda

Ik ben bij Daisy terechtgekomen omdat ik na 2 zwangerschappen helemaal niet meer tevreden was met mijn lichaam. Het strakke lichaam van voorheen begon stilaan zijn vorm te verliezen en ondanks intensief sporten, zag ik hier geen verandering meer in.

Met vrienden en collega's kon ik er niet over praten. Ik kreeg steeds de opmerking: Gij?? Gij moet toch niet vermageren zeker? Sommigen zagen het zelfs als een belediging naar zichzelf toe. Toch was ik vastberaden dat ik er dringend iets moest aan doen, vooraleer de tijd me begon in te halen. Wat me meteen opviel bij het eerste gesprek met Daisy was dat ik serieus genomen werd en ik met mijn verhaal wel bij haar terecht kon.

Er werd een programma op maat gemaakt waarbij gewichtsverlies en dus voedingsadvies niet voorop stond. Wat ik vooral heel spectaculair vind, is dat ik na 30 sessies amper een kilo afgevallen ben maar toch 35 centimeter kwijt ben. Voor mij bewijst het dat de oefeningen wel degelijk hun effect hebben.

Daisy besteedt ook aan één ieder evenveel aandacht. Ik ben nu heel erg blij met het resultaat. Nee, voor mij is het echt geen opdracht om bij Daisy langs te gaan, in tegendeel: het mooie salon, het muziekje op de achtergrond, verzorgde kleedruimte. En...ik ga tevreden de zomer tegemoet. BEDANKT! Katrien

Ik eet altijd maar minder maar de kleermaker weet dat precies, want de maten zijn altijd maar smaller als ik een andere broek wil kopen. Ik voel me niet dik maar de spiegel is mijn vriend niet. Het moet anders maar diëten ... goh ik eet nu al niks en gaan sporten: geen gerief, geen tijd, ben al zo weinig thuis: kortom ... ik weet het wel maar alleen gaat er niks veranderen. En dan komt er een foldertje in de bus met iets wat volledig op mijn lijf geschreven is: Face & Body: voedingsbegeleiding en een aangepast oefenprogramma met personalia coaching. Samen gaan we er naartoe.

Het begint al goed: op de weegschaal en aan de lintmeter, de schade opmeten zeg maar. De spiegel herinnert er me aan waarom ik hier sta. We gaan oefenen en Daisy legt verschillende oefeningen uit: pijn is stoppen en de oefening wordt aangepast. Het is leuk want het is niet onmogelijk, ja haalbaar. We zijn al toe aan het glaasje water.

Een tweede keer dan maar want samen was het fun. Tips om te eten gekregen en een boekje om op te schrijven wat ik zou eten. De dag erna ben ik niet gebroken maar voel ik me super. Zorgvuldig vul ik alle maaltijden en tussendoortjes in en geef het boekje 2 dagen later af. De warme infraroodlamp doet goed en de aangepaste oefenreeks hangt al netjes op om me te begeleiden in het komende half uur.

De eerste 10 beurten vliegen voorbij en met de tips voor het eten vliegen de kilo's eraf maar vooral het goede gevoel na elke trainingsbeurt is gewoon super. Als de eerste tien kilo zijn verdwenen verwennen we ons met een Formostar. Zalig ontspannen in een comfortabele warmte en dan nog eens 1.200 kcal verbranden ook. Ik zoek in mijn kleerkast naar een spannende broek: goed voor de motivatie. De volgende tien kilo is ingezet en met de steun aan elkaar en de motivatie van Daisy moet het lukken. Een Hot Stone massage zou misschien wel een mooie beloning zijn. Ondertussen Face & Body en vooral Daisy dank u wel voor uw zalige manier van coaching, geduld en steun. En uiteraard tot over 2 dagen. Ivo

De reden waarom ik naar Face & Body ben gekomen, is omdat ik na jaren lang fitnessen, geen enkel resultaat zag op het gebied van gewichtsverlies. Wel spiervorming en een betere uithouding, maar dat was het wel.

Na het lezen van een advertentie in één van de lokale krantjes (weet niet juist meer welke) ben ik bij jou terechtgekomen. Face & Body is voor mij een plaats waar ik een klein uurtje tot rust kan komen en tegelijkertijd actief bezig kan zijn. En dat is voor mij héél veel, aangezien ik een zware en drukke fulltime job heb en daarnaast nog een heel huishouden en twee toch nog kleine rakkers. Het juiste eetschema volgen is voor mij onmogelijk, maar ik doe mijn best door zoveel mogelijk gezond en mager te eten. Het ontbreekt hem gewoon aan afwisseling.

Mijn huisarts heeft mij laten weten dat mijn pancreas niet voor 100% werkt en dat ik normaal tegen de 100kg zou moeten wegen. Dus dan doe ik het toch niet zo slecht, denk ik dan maar. Toch ben ik nog steeds niet tevreden met mezelf en geef het ook niet op. Ik ben altijd sportief geweest en zal dat altijd blijven. Tijd of geen tijd! Ik was gestart op 68,6kg, ben dan tot 62kg geraakt, maar intussen weeg ik weer 66 kg. Een beetje teleurstellend, maar ja.

Hoe ik ook sport, mijn poep geraak ik nooit kwijt, vandaar dat ik nu toch weleens die Formostar (naast de infraroodcabines) ga proberen. Mijn laatste hoop! Twiggy

Ik heb erg genoten van de behandeling de warmte gaat tot in de kleinste hoekjes van je lichaam en je verliest nog centimeters ook. Pascale

Ik zag het mooie resultaat bij een vriendin die een compacter figuur gekregen had en tevens andere eetgewoontes aannam die toch te combineren vallen met de slechte eetgewoontes in het horecaleventje. Ook het feit dat de oefeningen maar een half uurtje in beslag nemen en toch resultaat hebben vond ik ook wel een belangrijk pluspunt.

Vanaf de eerste dag, vorig jaar, toen ik er binnenstapte voelde het goed aan. Vanaf je binnenstapt is de ontspannen sfeer aanwezig, zowel de entourage als de gastvrouw die altijd even vriendelijk en gastvrij is. Voor mij is het een ontspannen manier van bewegen en tegelijkertijd tevreden zijn van het behaalde resultaat. Voor mij is dit de perfecte manier om die kwabbetjes wat in bedwang te houden en mijn geest te ontspannen, een heerlijke manier om je werkdag te starten of af te sluiten. De begeleiding is ook altijd goed aanwezig en oefeningen worden goed op maat gemaakt indien aanpassingen nodig zijn. Zeer flexibel ook in het wijzigen van afspraken indien je toch moet overwerken, dankuwel daarvoor.

Ik ben inderdaad in de eerste plaats tevreden met het resultaat op korte tijd en toch mits de voldoening van de inspanningen die toch geleverd moeten worden . Ik ben over het geheel tevreden want ik ga altijd met veel plezier naar Face & Body want het relaxerend karakter is voor mij ook heel belangrijk. Heb hier voldoening van mijn activiteit en mijn geest is weer helemaal ontspannen als ik buitenkom en glimlachend de fiets opspring !! Dus ik kan alleen maar dankuwel zeggen en het woord verspreiden. Sylvie

Mijn probleemzone is altijd mijn buik geweest. Ik ben dan op zoek gegaan naar iets of iemand die mij kon helpen om mijn buikje onder controle te krijgen en houden. Via een advertentie in “Huis aan huis” ben ik in contact gekomen met Face & Body. Ik kreeg van Daisy te horen dat ze een nieuwe methode ging installeren nl. Formostar. Ik was meteen geïnteresseerd om dit eens uit te proberen.

Deze techniek bestaat uit een pakking met infra-rood, waar je 50 minuten in ligt, met een constante temperatuur van 38°C. De warmte deed ongelofelijk veel deugd, vooral aan mijn rug!
Daisy vertelde mij dat het effect ’s anderendaags pas tot uiting ging komen. Ze vroeg mij om dan iets aan te trekken dat al wat krap zat… Benieuwd!

Een perfecte nachtrust gehad en ’s morgens vroeger en fitter wakker geworden dan gewoonlijk.
Normaal heb ik kledingmaat 40, maar zoals Daisy vroeg heb ik een rokje maat 38 aangetrokken.
Ik kreeg deze volledig dicht! En dit na 1 behandeling! Dankzij de perfecte kennis en begeleiding is dit een echte aanrader! Ilse

Via een vriendin heb ik Face & Body leren kennen. Ik ben niet alleen centimeters kwijt, maar ik voel me ook fitter en beter in mijn vel. Dit motiveert me om elke week terug te gaan sporten. Sarah

Om mij goed te voelen en het lichaam na 60 + onder controle te houden heb ik face & body leren kennen door een vriendin. Ik vind face & body aangenaam om eens 2x per week een inspanning te leveren. Ik blijf eraan werken met ups en downs. Rita

Ik ben super tevreden na 30 beurten heb ik zeker al een mooi resultaat. Veel collega’s vinden het zo opmerkelijk dat ze ook maar elke middag een salade beginnen eten zijn. Dus ik heb hier op het werk alvast een nieuwe trend gezet.

Maar het beste vond ik dat ik op een morgend mijn laarzen van het seizoen er voor aan deed met een jeans er in. Ik dacht ga dit toch nog even proberen want vorig seizoen was dit toch even trekken aan de rist maar nu super gewoon. Mijn bot ging als niks dicht en ik had zelf nog wat plaats over.

Dan voelt ge u zo super dat ge gewoon straalt. Ik ben zeker van plan om dit vol te houden. Ik voel mij super in mijn vel. Marina

Ik kwam naar Face & Body omdat ik tengevolge van de menopauze teveel bijkwam in gewicht. (ging in stijgende lijn). Ik ken Face & Body via een vriendin.Voor mij was Face & Body de juiste oplossing om mijn gewicht terug op peil te brengen, daar ik niet het karakter heb om zelf een streng dieet te volgen.

Dit was echt wel de juiste combinatie van oefeningen en een ietwat andere manier van eten. Ik ben zeker tevreden over mijn resultaat en ik wil het zo wel behouden. Marina

Sinds de opening van de zaak ben ik trouwe klant dit vanwege de persoonlijke begeleiding bij de oefeningen in een discrete & rustige sfeer. Het wekelijkse onderhoudsprogramma blijf ik volgen om alle aandacht bij het voedingsadvies te houden, alsook de fysieke conditie op peil te houden. Ik beveel Face & Body ten zeerste aan. Maria

Ik vond oefenen bij Face & Body leuk, en het werkt echt. Ik ben in totaal 5 kg en 52cm afgevallen op korte tijd. Je leert ook bewust om te gaan met eten. Elke keer is het weer motiverend als cm afvallen. En het is maar 2 keer per week een halfuurtje. Evy

Enkele maanden geleden kreeg ik problemen aan spieren en gewrichten. Ik wou meer bewegen zonder mijn lichaam te belasten. Zo ben ik terecht gekomen bij face & body, niet om af te slanken, maar om me gezond en fit te voelen.

Ik voelde dat door de infrarood warmtestraling en door de professionele begeleiding van Daisy alles soepeler werd, waardoor ik beter kon bewegen. Nu maanden later voel ik me een héél stuk fitter en mijn lichaam is steviger geworden. Mia

Ik heb enorm genoten van het oefenen bij Face & Body. Het was een zeer fijne tijd.
Eigenlijk is het ,het enigste dat ik volhoud van sport. Het duurt niet zo lang en ik heb er veel voldoening en resultaat van. Elke

Ik vind het fantastisch, na enkele beurten had ik al resultaat en na 20 beurten heb ik mijn doelstelling bereikt. Ik doe nu nog 1 sessie per week en ook nu nog verlies ik centimeters. Een tevreden klant. Sophie

Ik ben super tevreden na 30 beurten heb ik zeker al een mooi resultaat. Veel collega’s vinden het zo opmerkelijk dat ze ook maar elke middag een salade beginnen eten zijn. Dus ik heb hier op het werk alvast een nieuwe trend gezet.

Maar het beste vond ik dat ik op een morgend mijn laarzen van het seizoen er voor aan deed met een jeans er in. Ik dacht ga dit toch nog even proberen want vorig seizoen was dit toch even trekken aan de rist maar nu super gewoon. Mijn bot ging als niks dicht en ik had zelf nog wat plaats over. Dan voelt ge u zo super dat ge gewoon straalt.

Ik ben zeker van plan om dit vol te houden. Ik voel mij super in mijn vel. Valerie

Na 20 beurten ben ik enkele overtollige kilo's kwijt. Mijn buik-en rugspieren zijn merkelijk versterkt wat minder rugklachten tot gevolg heeft! Zeker aan te raden ook al ben je boven de vijftig! Ingrid

Ik ben na 20 beurten 5 kilo afgevallen, maar wat voor mij nog belangrijker was, is dat mijn lenigheid verbeterd is. Na twee heupoperaties als peuter, is mijn linkerheup veel minder soepel zodat ik bijvoorbeeld niet in kleermakerszit kan zitten. Dat gaat nu al veel beter. Kirsten

Ik ben ook zeer tevreden , het is een perfecte combinatie van inspanning en ontspanning. Sophie

Ik vind het fantastisch, na enkele beurten had ik al resultaat en na 20 beurten heb ik mijn doelstelling bereikt. Ik doe nu nog 1 onderhoudssessie per week en zelfs nu nog verlies ik cm's. Godelieve

Ik ben heel tevreden met het behaalde resultaat, had er in het begin een beetje mijn twijfels over, maar ben heel tevreden dat ik de stap gezet heb. Ik wou een aantal kilo's kwijt en vooral een aantal centimeters en dit is heel goed gelukt. Ik kan nu veel leukere kleren dragen en dat is wel leuk. Veronique

Na mijn 2de zwangerschap raakte ik de kilo’s moeilijk kwijt. Via mijn buurvrouw kwam ik in contact met Face & Body. Zeer snel merkte ik resultaat! Eerst in centimeters daarna ook in gewicht. Reeds na drie maanden bereikte ik mijn streefdoel. Nu voel ik me weer goed in mijn vel. Op dit moment volg ik een onderhoudsprogramma, dit motiveert mij om mijn lichaam in vorm te houden. Els

Bedankt! Dankzij Face & Body ga ik de zomer in met een maatje minder. Niet alleen de kilo's en de centimeters minder maar vooral het gezonde voedingsadvies zorgen ervoor dat ik me tip top voel. Hopelijk wordt het een mooie zomer. Ik ben er klaar voor! Els

Ik kies voor Face & Body omdat mijn mama en ik wat kilo’s kwijt wouden en dat is bij mij gelukt! Maar ook omdat mama CV heeft en haar spieren soepen te houden. We doen dat samen en we blijven volhouden al meer dan vijf jaar. Dan kan ik ook even mijn zinnen verzetten, anders blijf je maar werken in je huishouden. Cindy

Ik kies voor Face & Body omdat het een leuke manier is om aan je figuur en conditie te werken. De sfeer is er bovendien heel gezellig wat ook heel bevorderlijk is om vol te houden. Isabelle

Ik kies voor Face & Body om te werken aan mijn figuur en te genieten van de warmte van de Infrarood Cabine. Lydia

Mijn zwembandjes waren iets te rond,
Mijn levensstijl te ongezond.
Door het advies en de powercabine,
Daarin doe je een oefening of 10.
Nu heb ik al een maatje minder,
En ben ik een pak beter gezinder.
Ik raad het iedereen aan,
Om naar Daisy van Face & Body te gaan!
Nele

Ik kies voor Face & Body omdat het dichtbij is, je persoonlijk begeleid wordt en het team heel vriendelijk is. Je kan sporten en lijnen tegelijk! Super! Sandy

Toen ik startte, zowat negen jaar geleden, was ik hoofdzakelijk op zoek naar wat beweging. Na een oefensessie ben ik van start gegaan. Eerst om wat centimeters te verliezen en mijn figuur wat bij te schaven. En nu na al die jaren kom ik nog wekelijks om dit te onderhouden. Greet

Ik kies voor Face & Body omdat ik mij hier goed voel. Altijd vriendelijke ontvangst door Daisy, Sarah of Eva. Oefeningen worden bijgesteld volgens je eigen kunnen. Dieetplan wordt ook zo goed als mogelijk bijgestuurd rekening houdende met je privé/werksfeer. Geen kleuterjuf-effect als je eens iets verkeerd eet. Maar tips om beter te doen. Mijn vaste oefensessies ook al gaat het nu wat minder goed om kilo’s te verliezen, door de gastvrouwen blijf ik sporten en volhouden! Ruth

Toen ik enkele jaren geleden (al 5jaar klant) een duwtje in de rug nodig had om gezonder te leven en te bewegen, ben ik bij Face & Body terecht gekomen. Ik ben nog altijd een trouwe klant! 2x/week tijd voor mezelf. Dank aan het toffe team Daisy, Eva en Sarah! Els

Daisy, Sarah en Eva zijn een super team! Begeleiding op maat van jong en oud. Gonda

Ik kies voor Face & Body omdat ik hier op een fijne manier en in een goede verstandhouding aan mijn conditie kan werken. Ik kan hier ook terecht voor goede verzorgingsproducten en af en toe een leuke babbel. Ingrid

Ik kies voor Face & Body, omdat de zaak een goede bereikbaarheid en parkeermogelijkheid heeft, je er een programma op maat en persoonlijke opvolging krijgt en er een ontspannen sfeer hangt! Ik ben een zeer tevreden klant! Maria

Ik kies voor Face & Body omdat ik er al enkele jaren klant ben. Ik doe twee keer per week mijn oefeningen en dat heb ik nodig om mijn lichaam stevig te houden. Ik kan het ook gemakkelijk combineren met mijn gezin en job. Het is een routine geworden dat gewoon in mijn weekschema gepland staat. Evy

Ook tevreden van schoonheidssalon Face & Body?

Laat het ons weten!