Getuigenissen

Getuigenissen

Na het verhaal te horen van iemand dat Formostar gedaan had en er vlug resultaat mee had, heb ik dit ook geprobeerd. En inderdaad het is enorm ontspannend en je voelt je fit na iedere beurt. Daar bovenop verlies je 1200 caloriën per beurt en dat geeft je de nodige motivatie!

De steun van Daisy is fantastisch en ze helpt je erbij om je eten aan te passen en dat voelt zeer goed aan. Het is een aanrader voor iedereen die wat extra kilootjes minder wil zonder dat je je lichaam hiervoor moet belasten. Aangezien ik een slechte rug heb en geen sport kan beoefenen is dit een bijzondere aanbieding.

Daisy bedankt voor al je goede zorgen! Want dit mag zeker gezegd worden! Berlinde

Ik heb erg genoten van de behandeling. De warmte gaat tot in de kleinste hoekjes van je lichaam en je verliest nog centimeters ook. Pascale

Mijn probleemzone is altijd mijn buik geweest. Ik ben dan op zoek gegaan naar iets of iemand die mij kon helpen om mijn buikje onder controle te krijgen en houden. Via een advertentie in “Huis aan huis” ben ik in contact gekomen met Face & Body. Ik kreeg van Daisy te horen dat ze een nieuwe methode ging installeren nl. Formostar. Ik was meteen geïnteresseerd om dit eens uit te proberen.

Deze techniek bestaat uit een pakking met infra-rood, waar je 50 minuten in ligt, met een constante temperatuur van 38°C. De warmte deed ongelofelijk veel deugd, vooral aan mijn rug!
Daisy vertelde mij dat het effect ’s anderendaags pas tot uiting ging komen. Ze vroeg mij om dan iets aan te trekken dat al wat krap zat… Benieuwd!

Een perfecte nachtrust gehad en ’s morgens vroeger en fitter wakker geworden dan gewoonlijk.
Normaal heb ik kledingmaat 40, maar zoals Daisy vroeg heb ik een rokje maat 38 aangetrokken.
Ik kreeg deze volledig dicht! En dit na 1 behandeling! Dankzij de perfecte kennis en begeleiding is dit een echte aanrader! Ilse

Ook tevreden van schoonheidssalon Face & Body?

Laat het ons weten!