Formostar Infrarood Body Wrap

Formostar

FORMOSTAR Infrarood Body Wrap is een pakking met infrarood. Door de infraroodwarmte wordt de bloed- en vochtcirculatie gestimuleerd en de stofwisseling verhoogd. Resultaat: snelle afvoer van alle afvalstoffen dus een detox van het lichaam!

Formostar Infrarood Body Wrap

Formostar is voor dames en heren!

Formostar is een zeer ontspannen behandeling: u ligt comfortabel op de verzorgingsbank, luistert naar muziek en geniet gedurende 50 minuten.

Formostar kan op 2 manieren worden gebruikt; enerzijds afslanken via vetverbranding (calorieën verbranden ging nog nooit zo snel), anderzijds tegen spier- en gewrichtspijnen.

Bij de behandeling "vetverbranding" wordt overtollig vetweefsel afgebroken (vetten die vrijkomen worden via de natuurlijke weg uit het lichaam afgevoerd).

Na elke Formostar Infrarood Body Wrap beurt voelt u resultaat, en dit geeft een extra motivatie om door te gaan. U kunt 2 tot 3 x per week een behandeling volgen. Afhankelijk van de leeftijd en weefselconditie behaalt u het gewenste resultaat vanaf 10 behandelingen: een kledingsmaat minder!

Bij de Formostar behandeling "tegen spier- en gewrichtspijn" ervaart u de intense infraroodwarmte, en geeft een zeer ontspannen gevoel… maar daarna krijgt u meer energie! Een fitter gevoel!

Door de goede doorbloeding en ontgifting van het lichaam worden de zuren uit de spieren afgevoerd zodat spierpijn verdwijnt. Het maakt de spieren en gewrichten soepeler en flexibeler, en uw vitaliteit neemt toe. De body wrap behandeling kan zowel 30 als 50 minuten duren , dit naar keuze van de klant.

Wat doet Formostar?

  • Vetverbranding
  • Verstevigt je huid
  • Vermindert cellulitis (ook zwangerschapsstriemen)
  • Stimuleert de doorbloeding
  • Activeert het metabolisme
  • Zuivert het lichaam
  • Helpt bij spier- en gewrichtspijnen (ook bij vermoeidheidssyndroom, reuma)
  • Verhoogt de weerstand
  • Geeft een fit gevoel!

Voor wie is Formostar?

Formostar Infrarood Body Wrap behandeling is voor allen die op een ontspannen manier een mooier lichaam en een betere gezondheid willen!
Vraag steeds naar onze speciale acties.

BijlageGrootte
PDF-pictogram Download deze PDF met alle informatie174.26 KB
Formostar Infrarood Body Wrap

Slank af dankzij de Formostar

Maak een afspraak